Typhoon daagt jullie uit!

5 april 2016

Wil jij weten hoe het er backstage bij een bevrijdingsfestival aan toe gaat? En ben je tussen de 12 en 17 jaar vertel ons dan met een eigen geschreven song/ raptekst waarom vrijheid voor jou zo belangrijk is.

WIN EEN VIP BACKSTAGE-ARRANGEMENT OP 5 MEI

Speciaal voor 5 mei heeft Typhoon het nummer ‘iedereen is van de wereld’ opnieuw ingezongen. En, hij daagt jullie uit om ook je stem te laten horen! Schrijf je eigen song/ raptekst over vrijheid en win een compleet verzorgde dag backstage bij een bevrijdingsfestival.

In totaal mogen we 4×2 VIP tickets weggeven. 

Je krijgt, samen met een vriend/vriendin, een rondleiding backstage en een exclusieve meet & greet met één van de ‘ambassadeurs van de vrijheid’ of een andere bekende artiest die optreedt op het festival!

Dus ben je tussen de 12 en 17 jaar oud, pak dan snel pen en papier en schrijf een, korte, song of raptekst over ‘waarom vrijheid voor jou zo belangrijk is’.

Aanmelden kan tot 28 april!

Volg je de Buma Music Academy vraag dan aan je docent om de les ‘zelf een songtekst schrijven’ of ‘zelf een raptekst schrijven’ te behandelen voor meer tips!

Veel succes!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.