Kinder-en Jongerenrechtswinkel Limburg op 5 mei op het Plein van de Vrijheid

18 april 2016
IMG_1160
 
Wij zijn de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Limburg. Wij weten alles over rechten en plichten op het gebied van Jeugdrecht en helpen kinderen, jongeren en hun ouders met hun juridische vragen. Ook bieden wij begeleiding bij het schrijven van brieven aan de Rechtbank, indien dit nodig is. Je kunt ons bereiken via e-mail of telefoon of kom langs tijdens ons wekelijkse spreekuur op woensdagmiddag.
 
Maandelijks brengen wij een bezoek aan de Justitiële Jeugdinrichting Keerpunt en de gesloten Jeugdzorginstelling Icarus, waarbij de jongeren ons vragen kunnen stellen over hun rechten en plichten. Tevens geven wij voorlichting op basis- en middelbare scholen door heel Limburg over Kinderrechten. Tijdens het Bevrijdingsfestival vragen wij extra aandacht voor onze Stichting en proberen wij de bezoekers te informeren over Kinderrechten door middel van een leuk spel ‘Het Rad van de KJRW’.
 
De kennis van de bezoekers op het gebied van het Jeugd- Arbeids- en Personen- en Familierecht wordt getest waarbij er een leuk prijsje te winnen valt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.