WML Kraanwater op 5 mei tijdens alle nationale bevrijdingsfestivals

4 mei 2016

Ook dit jaar is er Kraanwater op ons festival! WML zal flesjes verkopen voor slechts 1 drankmunt, die je daarna de hele dag kan blijven vullen!

Lekker kraanwater uit het Limburgse land op een mooie lentedag!

20160502 Visual versie 3

Kraanwater is duurzaam en gezond

De bevrijdingsfestivals zijn blij met de samenwerking met de drinkwaterbedrijven: ‘Ons Nederlandse kraanwater behoort tot het beste ter wereld en daar mogen we trots op zijn. Het is van topkwaliteit, lekker en gezond. Het is dus logisch dat we dit als festival beschikbaar maken voor onze bezoekers. Daarnaast is kraanwater duurzaam en mede daarom bieden we het aan.’ aldus festivaldirecteur Groningen Diederik Van der Meide. Meer dan 1 miljoen mensen zullen naar verwachting op 5 mei de bevrijdingsfestivals bezoeken.

Hervulbare flesjes

Voor een klein bedrag zijn ‘Kraanwater graag’ flesjes te koop bij speciale watertappunten op het terrein. De bezoekers kunnen deze flesjes de hele dag onbeperkt bijvullen bij een van de watertappunten op het festivalterrein. De drinkwaterbedrijven bieden de technische faciliteiten om het kraanwater te schenken en de festivals ontvangen de opbrengst van de flesjes om hiermee kosten te dekken en de festivals verder te verduurzamen.

‘Kraanwater Graag’

Kraanwater op de bevrijdingsfestivals is onderdeel van de meerjarige bewustwordingscampagne ‘Kraanwater Graag’, waarmee de drinkwaterbedrijven iedereen bewust willen maken van de waarde van ons kraanwater. Deze campagne heeft als doel om Nederlanders te stimuleren om er vaker voor te kiezen. Dan moeten ze natuurlijk wel die keuze hebben. Ook volgend jaar is de intentie dat de drinkwaterbedrijven en bevrijdingsfestivals samenwerken.

De festivals vinden op 14 plekken door het hele land plaats. Er kan kraanwater worden getapt in Almere, Amsterdam, Assen, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Roermond, Rotterdam, Utrecht, Vlissingen, Wageningen en Zwolle.  

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.