Meer filmpjes!

15 mei 2016

Net als tijdens voorgaande edities van Bevrijdingsfestival Limburg, zijn er ook dit jaar weer meerdere Upgrades uitgevoerd door jongerenorganisaties. Met deze Upgrade acties wordt aangesloten bij het jaarthema Geef vrijheid door. De Upgrades maken onderdeel uit van de debat en dialoog activiteiten die jaarlijks plaatsvinden op het Munsterplein, op 5 mei omgedoopt tot Plein van de Vrijheid. Een van de Upgrades die dit jaar op het programma stond was het Rad van Vrijheid. Deze upgrade werd uitgevoerd door Jongeren Netwerk Limburg.

Een van de Upgrades die dit jaar op het programma stond was de Peacetest. Deze upgrade werd uitgevoerd door medische studenten van IFMSA Maastricht.

Een van de Upgrades die dit jaar op het programma stond was het Rad van de Kinder- en Jongeren Rechts Winkel Limburg waarbij kinderrechten centraal stonden. Deze upgrade werd uitgevoerd door vrijwilligers van deze organisatie.

Een van de Upgrades die dit jaar op het programma stond was het Upgraden van Maaswater. Middels een eenvoudig systeem werd dit water bruikbaar. Deze upgrade werd uitgevoerd door vrijwilligers van Scouting Limburg.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.