Bevrijdingsfestival Limburg gaat voor een groene stap voorwaarts.

20 april 2017

Elk jaar schenken we onze dranken in plastic bekers maar dit zorgt voor een hele berg afval. Slecht voor het milieu, slecht te recyclen en zonde van de extra kosten die we graag in de verbetering van ons festival zouden steken. Daarom gaan we vanaf dit jaar werken met hard cup bekers op het Cross Culture Plein.

Bij je eerste drankje koop je de beker waarna je deze steeds blijft inwisselen bij je volgende drankje. Voor dat je naar huis gaat lever je de beker in bij een van onze inwisselpunten en krijg je de munt die je hiervoor betaald hebt weer terug.

Zo zorgen we samen ervoor dat ons festival een stuk schoner kan worden en we het milieu veel minder belasten.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.