Speeddaten met een veteraan; vraag maar raak!

26 april 2018

Wat betekent vrijheid voor jou? Hoeveel vrijheid gun je een ander? En hoe zou het zijn om níet in vrijheid te leven? In een speeddate ontdek je wat veteranen tijdens een vredesmissie hebben meegemaakt. Vraag maar raak tijdens Bevrijdingsfestival Limburg op 5 mei in Roermond.

 

Heb je altijd al willen weten hoe het is om als militair je werk te doen, en hoe ingrijpend die ervaringen kunnen zijn? Kom dan op 5 mei speeddaten met een veteraan. Je bent welkom in de tent van het Veteraneninstituut op het Plein van de Vrijheid.

Veteranen van het Nederlandse leger zijn actief geweest in conflictgebieden overal in de wereld. Samen met hun collega’s hebben ze zich persoonlijk ingezet voor vrede, veiligheid en vrijheid. En nu ze terug zijn delen ze graag hun verhaal met jou.

Speeddaten met veteranen is een initiatief van het Veteraneninstituut. Het Vi is er om veteranen en hun naasten zorg te bieden. Ook delen we kennis over onderwerpen die voor veteranen van belang en zetten we ons in voor de maatschappelijke erkenning en waardering.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Kringloopwarenhuis Het Goed Roermond. Zij verzorgen de inrichting van de tent al voor het derde jaar achter elkaar. Dank daarvoor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.