ECI Beats of Freedom

Download nu de app TimeSquare.

Zijkant maakt de namen voor het ECI Beats of Freedom bekend!

 

Dansado & De Feestneger

100% Feest met Dansado & De Feestneger, de afsluiter van de ECI Beats of Freedom stage 2018. Het illustere duo wist het afgelopen jaar Nederland te overtuigen van hoe een feestje anno 2017/2018 gevierd hoort te worden. En wij vieren natuurlijk feest, het feest van de Vrijheid en daarom mag dit duo zeker niet ontbreken.

 

ANBU

De provinciale helden die de Limburgse vlag uithangen in de hiphop scene in Nederland. Niemand komt meer om die boys heen en dat weten ze inmiddels van Noord tot Zuid, Oost naar West. Iedereen doet mee met ze wanneer ze het podium beklimmen. #Limburgstrots

 

Yung Felix

Yung Felix wist in 2017 en begin 2018 de hiphop scene zijn richting in te sturen. De Hitmaker is bezig aan een bijzonder goed jaar waarbij de hits zoals Locomotief, Vroom Vroom en nog vele andere niemand ontgaan kan zijn. Hij brengt zijn sound naar het ECI Beats of Freedom stage dit jaar. Bereid je dus maar goed voor want je zal overdonderd worden door hits hits en nog eens hits!

 

Iliassopdebeat

Wie kent Iliassopdebeat nou nog niet? Het brein achter de dikke beats van Mula B, LouiVos en 3Robi. Hij blijft maar gaan en blijft de hits uit zijn mouw schudden. Ben jij klaar voor deze set!?

 

Yung Internet

Niks kan dit trio stoppen, een uitverkochte tour door Nederland in Februari/Maart en de tracks voor 2018 beginnen nu rustig aan door te komen. Ze zijn zo gewoon gebleven maar weten ook altijd een eigen weg in te slaan. Ze zijn onnavolgbaar, kom dus lekker genieten van hun vibes op het ECI Beats of Freedom stage.

 

Jägerstrike

De lokale helden zijn natuurlijk ook gewoon aanwezig op het ECI Beats of Freedom. Het Bevrijdingsfestival Limburg heeft dit jaar naast ANBU ook Jägerstrike en 6Faces klaar staan. Jägerstrike is natuurlijk bekend van hun eigen feestjes in de binnenstad in Roermond en daarbuiten. Ze laten de tent op de kop zetten maar kunnen het zelf ook prima aan, even lekker mee feesten dus met ze op 5mei.

 

6FACES

De lokale helden zijn natuurlijk ook gewoon aanwezig op het ECI Beats of Freedom. Het Bevrijdingsfestival Limburg heeft dit jaar naast ANBU ook Jägerstrike en 6Faces klaar staan. Ben jij klaar voor de sound of 2018?

 

Ook dit jaar gaan we weer samen voor een schoon festival op het ECI Beats of Freedom!
Drink niet meer uit plastic weggooi bekers maar uit hardcups! Je bier of frisdrank smaakt veel beter en je helpt mee om het festival schoner te houden.

 

*Let op de Afterparty enkel toegankelijk voor 18 jaar en ouder.