Sena Performers Clubtour – Venlo

Van 11 september tot 13 december 2021 nodigt Bevrijdingsfestival Limburg iedereen uit om vrijheid te vieren tijdens de Sena Performers Clubtour. In de zes grotere poppodia van Limburg worden er vrijheidsconcerten georganiseerd met een focus op nationaal muzikaaltalent. Normaliter wordt de vrijheid groots gevierd tijdens de bevrijdingsfestivals op 5 mei in het land. Dit jaar gebeurde dit in een aangepaste vorm online. Vrijheid wordt echter niet alleen op 5 mei gevierd en daarom is er voor dit jaar een extra clubtour opgezet om de vrijheid ook in het najaar samen te vieren.

 

Zondag 17 oktober is de Clubtour in Poppodium Grenswerk, Venlo

Wat kan je verwachten?

Er is een avondvullend programma samengesteld waarbij er muzikale invulling wordt gebracht door Limburgse artiesten en nationaal toptalent. Naast de muzikale invulling staat het vieren van vrijheid uiteraard centraal met verhalen van Sara Curfs en geüniformeerde veteranen. De avond wordt gepresenteerd door Niena Bocken.

Het programma start om 18.00

 

Acts die optreden in Venlo

Steffen Morrison                              Floatmonki                            Hireth

 

Extra maatregelen

Door de wisselende maatregelen van de afgelopen tijd wordt er samen met de poppodia gekeken naar de dan geldende maatregelen. Er wordt gehoopt dat er zoveel mogelijk mensen aanwezig mogen zijn en deze te laten genieten van live muziek. Per event wordt gekeken naar de capaciteit die is toegestaan en of het event met vaste zitplaatsen wordt georganiseerd. De clubtour is gratis te bezoeken, maar bezoekers moeten hiervoor zichzelf registeren door middel van het bestellen van een gratis ticket.

Wil jij graag naar het event in Venlo komen? Claim hier je gratis ticket.

 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws met betrekking tot dit event? Bekijk dan de website van de Poppodium Grenswerk of het Facebookevent. Nodig je vrienden uit en vergeet niet jezelf op gaan te zetten.

 

De Sena Performers Clubtour wordt mede mogelijk gemaakt door Sena Performers, Provincie Limburg, V-fonds, Gemeente Roermond, Pop in Limburg en Prins Bernard Cultuurfonds.