Sena Performers Stage

Download nu de app TimeSquare.

Afterpartees

Vijf jongens die hun onstuimige energie omzetten in catchy rock ’n roll. Hun tweede album ‘Life is Easy’ zit vol lust for life en grinta, de grote thema’s en kleine problemen worden bezongen terwijl het nooit zwaar wordt op de maag.

Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen we zeggen dat een liveshow van Afterpartees altijd feest is. Licht manische frontman Niek Nellen zweept de boel aan terwijl de band de shows op de rails probeert te houden.

Geef de jongens drie kwartier van je leven en je gaat naar huis met een liedje in je hoofd en een glimlach op je gezicht.

The Ragtime Rumours 

Een van de drie Pop in Limburg Nu of Nooit finalisten die deze dag op het Sena Performers Stage staan. Met hun roots/blues en (gypsy-)jazz rock ’n roll attitude weet het viertal het tempo al snel op te voeren. De stem van Tom, de drums van Sjaak, de upright-bass/flute/baritone saxophone van Niki en alle andere mogelijke instrumenten die Thimo bespeeld zullen je meenemen op een muzikale reis.

Blabbermouf

Da Flowin’ Dutchman daalt neer op het Sena Performers Stage met zijn razendsnelle raps en flows. Dikke beats zullen het marktplein vullen en het op zijn grondveste laten trillen. De internationale ster reist momenteel door zuid Amerika met zijn nieuwe plaat die eind vorig jaar het levenslicht zag maar deze rapvirtuoos komt gewoon uit het zonnige zuiden van onze eigen provincie. Een begrip sinds 2012 met zijn hometown crew van Het VerZet.

Walden

Pop in Limburg Nu of Nooit Winnaar Walden mag natuurlijk niet ontbreken op ons festival.

Walden is oorspronkelijk ontstaan uit de as van Cees & Mees, aangevuld met Bombardier Muffy’s bassist Pelle Simon (de schreeuw van Sittard) en Seymour Sachs’ gitarist Jef America (fuzzist in hart en nieren). Zo ontstond er een mix van kabbelende psych rifjes, dromerige samenzang afgewisseld met keiharde fuzz partijen en feedback.

De muziek is grotendeels geïnspireerd op de Scandinavische omzwervingen van frontman Mees… wegrennen van autosmokkelaars, slapen onder bruggen, bevriezen in een tipi, maar ook de nachten lang durende zonsondergangen, de stilte van de bergen en de eeuwige vrijheid.

Uncle Harry

 

Uncle Harry is een 3-koppige psychedelische stoner bluesband. Deze mannen zorgen dat psychedelica wordt versterkt door een heavy sound. Deze eigen sound resulteerde in een finaleplek op het Pop in Limburg Nu of Nooit waarbij ze in Sittard onze organisatie overtuigde.

Het is een heftige Deep Purple of de Kyuss van nu. Deze band geeft je het bewijs dat 3 man genoeg in huis hebben om de hele zaak op stelten te zetten. Met een scheurende Hammond, een grommende gitaar en stuwende drums laat Uncle Harry merken waar ze zijn. De energie spat van het podium af en dat is te merken in de zaal! Het is een in-your-face rock & roll show die alle kanten op gaat. Verwacht veel riffs die elkaar afwisselen met solo’s.

LIANA

Wat als je een reis naar een andere dimensie zou kunnen maken, een wereld die je alleen ’s nachts kunt bezoeken. Omringd door de schoonheid van al je dromen, jezelf vooruit slepend op de donkere, oriëntaalse en mysterieuze gitaar melodieën en vocalen. Dat is waar je de twee zussen Lia en Lena Göçer, beter bekend als LIANA zult vinden. Het duo opent het Sena Performers Stage dit jaar, zeker een reden om dus al vroeg op het festival aanwezig te zijn.

Daan Doesborgh

Daan Doesborgh (1988) stond vijf keer op Lowlands, is presentator op het Zomerparkfeest in Venlo en presenteert met Ellen Deckwitz het Nederlands kampioenschap poetry slam. In 2014 werd hij Nederlands kampioen Powerpoint Karaoke.

 

 

OVER SENA

Sena regelt de rechten van muzikanten en producenten. Zij krijgen van ons een vergoeding als hun muziek in het openbaar gedraaid wordt. Elke dag zetten wij ons in voor onze rechthebbenden. Dat zijn er nu ruim 28.000.

Muzikanten en producenten krijgen hun vergoeding dankzij muzieklicenties. Bedrijven en organisaties sluiten die licenties af bij Sena. Als organisatie zonder winstoogmerk betaalt Sena de geïncasseerde gelden tegen zo laag mogelijke kosten door. Op die manier krijgen de makers van muziek waar zij recht op hebben.

Sena werkt op basis van de Wet op de naburige rechten en is gevestigd in Hilversum. Voluit staat Sena voor Stichting ter Exploitatie van Naburige rechten.

www.sena.nl