Sena Performers Clubtour Sittard

Geplaats door bevrijdingsfestival

Update Sena Performers Clubtour Sittard

De show van Sittard bij poppodium Volt gaat aanstaande zondag door! We zijn druk bezig geweest met het opstellen van een middagshow en het is ons gelukt. De show start om 12:30 en duurt tot 16:45. Het is een seated show geworden en zodra je op je plek zit mag je je mondkapje afdoen en genieten van het prachtige programma.

Het is helaas niet mogelijk voor Laksmi om bij deze vervroegde show aanwezig te zijn, maar niet getreurd we hebben hiervoor een hele mooie vervangende act geregeld. Niemand minder dan Linde Schöne komt zondag haar muziek met ons delen. Misschien ken je haar wel van haar ukelele-nummer “Nederland doet het” die te horen was in de A.S.R. reclame over de coronacrisis. Of van haar nummers “Ergens in mijn hoofd” en “Boys”. Op het podium maakt ze eerbetoon aan de Efteling: “een weird, futuristische sprookjesbos met vioolspelende ballerinas”.

Samen met de muziek van Elle Hollis en Coast Kids kan je een divers en muzikaal topprogramma verwachten, waarin je wordt meegenomen in de verschillende type muziek. Daarnaast zorgt Sara Curfs en een veteraan van de Koepel Limburg voor de verdieping tot vrijheid en wat dit betekent voor hen. Zij delen gedichten en verhalen waarmee ze de zaal tot stilte en nadenken doen brengen. Net zoals de andere shows van de Clubtour neemt @Niena Boncken je mee deze middag en kondigt iedereen aan.

De show in Sittard is de laatste stop van de Sena Performers Clubtour. We zijn heel Limburg doorgereisd en gestopt bij de zes grotere poppodiums van het land om samen met jullie de vrijheid te vieren en hierbij stil te staan. Wil jij graag bij de laatste show aanwezig zijn? Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.

Kijk hier of er nog tickets beschikbaar zijn en claim jouw gratis ticket.

Sena Performes Clubtour Sittard