La Bunga

Fleur van Rijn uit ’s-Hertogenbosch, beter bekend als La Bunga, is ondertussen zes jaar actief als DJ en momenteel nog lang niet van plan om te stoppen! In 2004 had Fleur haar eerste gitaarles en sindsdien wil ze alleen maar muziek maken en meer instrumenten leren spelen. Vijf jaar na die eerste les was ze onderweg om een nieuwe gitaar te komen toen ze op iets totaal anders stuitte: een DJ controller. En zo was een nieuwe hobby geboren.

In 2012 had ze haar eerste echte optreden in Tapperij De Saeck in Den Bosch. Daarna werd ze gevraagd als nieuwe resident DJ. Het antwoord was natuurlijk ja, en sindsdien wordt La Bunga uitgenodigd voor veel verschillende feesten en evenementen zoals La Musica Festival, Illa Fantasia – Totally Summer Barcelona, St. Trop’, Bitterzoet, Disco Tropics, Vunzige Deuntjes, Bumper’s, Graanbeurd, Club Nyx, Wish Outdoor, Stereo Sunday, Overwinteren Festival en nog veel meer. De oplettende lezer ziet dat er aardig wat optredens in Spanje tussen staan, hier is La Bunga 6 weken geweest met GOGO voor verschillende optredens!

Dit jaar gaat La Bunga werken aan haar eigen portfolio om eigen nummers te maken en haar eigen stijl te definiëren! Verwacht vooral lekker zomerse nummers met een rauw randje maar wel dansbaar!