Update Sena Performers Clubtour

Geplaats door bevrijdingsfestival

Extra (gratis) kaarten beschikbaar voor de Sena Performers Clubtour

 

Dankzij de nieuwe richtlijnen is het nu mogelijk om met meer mensen samen de vrijheid te mogen vieren tijdens de shows van de Sena Perfomers Clubtour. De 1,5m mag worden losgelaten en de locaties mogen tot 75% van de normale capaciteit gevuld worden. Dit betekent dat er extra gratis tickets verkrijgbaar zijn voor de Clubtour! Zondag 26 september zijn we in Weert. De gratis tickets gaan hard, dus wees er snel bij. Hierna gaan we nog naar Venlo, Roermond en Sittard. Voor deze shows zijn de gratis tickets ook al beschikbaar.

De nieuwe richtlijnen die zijn opgesteld vanuit de overheid bieden helaas geen ruimte voor seated shows op 1,5m zonder testen. Hierdoor zijn de resterende shows enkel toegankelijk met een geldige QR-code in de corona-app en een (gratis) ticket voor de show. We begrijpen dat dit voor vele een behoorlijke impact zal hebben en wellicht niet iedereen het hier mee eens is. Ondanks dat het nog niet helemaal is zoals wij het liefst samen met jullie de vrijheid vieren is het op deze manier wel mogelijk.

Afgelopen weekend is de Clubtour van start gegaan in Maastricht en Heerlen. Dit waren twee te gekke shows waar we samen stil stonden bij vrijheid en genoten van toffe acts en hun muziek. We zijn nog lang niet klaar met nog vier steden te gaan!