Songs For Freedom

Zing jezelf naar vrijheid!
Open jij het Bevrijdingsfestival Limburg?

In het jaar van ‘75 jaar Vrijheid’ komt Bevrijdingsfestival Limburg in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds met een provinciale songcontest. “Songs For Freedom” geeft muzikanten, componisten en tekstschrijvers uit de provincie de kans om hun Song for Freedom te laten horen en kans te maken om het festival te mogen openen!

Uit alle inzendingen zullen 5 finalisten gekozen worden door een muzikaal panel. De finalisten worden uitgenodigd om tijdens de finale in Foroxity Roermond op maandag 16-03-2020 hun Song For Freedom live te laten horen. Wie de finale wint, mag Bevrijdingsfestival Limburg 2020 openen op het hoofdpodium.

Daarnaast zal het nummer ook worden opgenomen in de studio van The Rock Station, begeleid door Bram van Rens en uitgebracht worden door WM Digital Services op alle streamingdiensten. Tevens zal er een videoclip gemaakt worden door MCSharQ op een te gekke locatie.

Ben je een producer, singer-songwriter, speel je in een band of maak je op een andere manier muziek; iedereen kan deelnemen, ongeacht het muziekgenre.

Dus stuur je (demo) Song For Freedom in via onderstaand mailadres en doe mee!

Voor meer informatie, songsforfreedom@bevrijdingsfestivallimburg.nl

Voor alle voorwaarden klik op deze link.

Prins Bernhard Cultuurfonds

Songs For Freedom wordt mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Het Cultuurfonds ondersteunt bijzondere projecten op het gebied van muziek. Daarbij komen alle muziekgenres aan bod, zoals wereldmuziek, jazz, pop, opera, klassieke en eigentijdse muziek. Speciale aandacht is er voor onder meer de kamermuziek, bijzondere amateurprojecten, muziekeducatie en talentontwikkelingstrajecten.