Bevrijdingsfestival Limburg kondigt Songs for Freedom aan

Geplaats door bevrijdingsfestival

In het jaar van ‘75 jaar Vrijheid’ komt Bevrijdingsfestival Limburg in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds met een provinciale songcontest. “Songs For Freedom” geeft muzikanten, componisten en tekstschrijvers uit de provincie de kans om hun Song for Freedom te laten horen en kans te maken om het festival te mogen openen!

Muzikaal talent kan vanaf nu een demo (video of audio) mailen naar songsforfreedom@bevrijdingsfestivallimburg.nl, inzenden kan tot zondag 01-03-2020.

Uit alle inzendingen zullen 5 finalisten gekozen worden door een muzikaal panel. De finalisten worden uitgenodigd om tijdens de finale in Foroxity Roermond op 16 maart hun Song For Freedom live te laten horen. Tijdens deze finale zal ook het festival bekend maken wie er nog meer zal optreden de diverse podia.

Wie de finale wint, mag Bevrijdingsfestival Limburg 2020 openen op het hoofdpodium.

Daarnaast zal het nummer ook worden opgenomen in de studio van The Rock Station, begeleid door Bram van Rens en uitgebracht worden op alle streamingdiensten door WMDigital. Tevens zal er een videoclip gemaakt worden door MCSharQ op een unieke locatie.

Ben je een producer, singer-songwriter, speel je in een band of maak je op een andere manier muziek; iedereen kan deelnemen, ongeacht het muziekgenre.

Laat je dus horen met je eigen Song of Freedom!
Voor meer informatie, songsforfreedom@bevrijdingsfestivallimburg.nl

Zie voor alle voorwaarden deze pagina.

Prins Bernhard Cultuurfonds

Songs For Freedom wordt mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Het Cultuurfonds ondersteunt bijzondere projecten op het gebied van muziek. Daarbij komen alle muziekgenres aan bod, zoals wereldmuziek, jazz, pop, opera, klassieke en eigentijdse muziek. Speciale aandacht is er voor onder meer de kamermuziek, bijzondere amateurprojecten, muziekeducatie en talentontwikkelingstrajecten.