Tommy Gazer

Tommy Gazer

Tommy Gazer is een 4-koppige alternatieve rock-band uit Weert die zijn inspiratie haalt uit acts zoals Biffy Clyro, Nothing but Thieves en Catfish and the Bottlemen. De band speelt nummers met een hoop energie, stevig gitaarwerk en meezingbare refreinen. Momenteel heeft de band al 2 EP’s uitgebracht, de meest recente EP kwam uit in 2022 en heet “All the Lessons”.

De band bestaat uit Jesse Kanter, Stijn Peters, Tom Bormans en Jurrian Zandbergen. Deze vier mannen proberen hun muziek een dynamische twist te geven: stevige ritmesecties, een voelbare stem en gitaarmelodieën horen hier bij en zorgen voor een onbevreesd en onvervalst geluid. Een set bestaat dan ook uit een boventoon van stevige, galmende rock die wordt aangevuld met melodieuze gitaarrifjes en baslijnen. Aan energie geen gebrek dus en dat is in het publiek te voelen! Buiten de goede resultaten van hun studiowerk in de vorm van de twee EP’s heeft de band live ook al mooie prestaties op zijn naam staan. Zo waren ze het voorprogramma van bijvoorbeeld Ten Times a Million en Ramkot en de aftershow van de Staat!

Vorig jaar konden ze er helaas niet bij zijn, maar dit jaar haalt Tommy Gazer hun show in op de Sena stage om 19:35 uur!