Artiesten 2023 zijn bekend!

Geplaats door bevrijdingsfestival

Het muzikale programma van Bevrijdingsfestival Limburg is bekend!

Zoals elk jaar wordt op 5 mei de vrijheid gevierd, dit jaar ook weer op het Arlo terrein. Buiten de Ambassadeur van de Vrijheid Meau zijn er elf andere acts te bewonderen. Naast de acts zijn er uiteraard ook weer genoeg andere activiteiten zoals op het Plein van de Vrijheid.

Ook dit jaar wordt het Bevrijdingsfestival in Limburg gevierd in het park bij de Arlo-flats in Roermond. Vorig jaar was het festival voor het eerst op dit terrein en hier zijn veel positieve reacties op gekomen. Het park bood voldoende ruimte voor het complete festival en dit werd ook nog eens gezegend met een prachtige zonnige dag.

Eerder zijn de Ambassadeurs van de Vrijheid bekend gemaakt. Deze drie acts, Froukje, MEAU en Tabitha, reizen met een helikopter door het land om meerdere festivals te bezoeken. De Ambassadeur die Limburg zal bezoeken is MEAU.  MEAU opent het festival om 12:00 en daarna wordt het van het vrijheidsvuur ontstoken.

Na de opening van MEAU zijn er nog elf andere acts te bewonderen. Op de mainstage zijn dit Troubadours van de toekomst, Elle Hollis, AySay, Myles Sanko en Dubioza Kolektiv en op de Sena stage zijn dit Dreamer, FLEUR, Noell3 + Reanny, Tommy Gazer en Inge van Calkar.

 

Buiten deze twaalf acts zijn er natuurlijk ook nog andere activiteiten, zoals speeddaten met een veteraan, een mondiale markt, optredens van de Kunstbende en lekker eten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan onze sociale kanalen:
Bevrijdingsfestival Limburg op Facebook
Instagram
Het Facebook event