Bekendmaking Line-up & Winnaar Songs For Freedom

Geplaats door bevrijdingsfestival

Eindelijk mogen we de line-up delen en de winnaar van de Songs For Freedom wedstrijd en wat hebben wij hier zin in! Met het thema 75 jaar Vrijheid komen er ook dit jaar weer geweldige namen optreden op de diverse podia. Samen met hen gaan wij ervoor zorgen dat er op 5 mei een geweldig groot feest vol energie zal plaatsvinden.

Winnaar Songs For Freedom
De winnaar van de Songs For Freedom wedstrijd is bekend. MALA mag met haar Freedom song het festival op 5 mei gaan openen op het hoofdpodium. Gefeliciteerd.

In dit soort tijden is het belangrijk om met hoop vooruit te blijven kijken, solidariteit te tonen en elkaar te hand te reiken. Met dit soort thema’s hebben ook vluchtelingen, niet alleen in deze tijd, maar elke dag mee te maken. Mala’s nummer Freedom should be Free gaat hierover. De zangeres heeft persoonlijk deze situatie meegemaakt toen ze met haar familie vluchtte uit voormalig Joegoslavië, een oorlogsgebied. Het nummer is geschreven vanuit het perspectief van een vluchteling en al deze thema’s komen hierin samen.

Benieuwd naar Freedom should be Free van Mala? Binnenkort zal deze song opgenomen gaan worden.

Mainstage
De mainstage zal gevuld worden met niemand minder dan onze Ambassadeur van de Vrijheid Snelle, Ruf’s Blues Caravan, De Likt, Hard2Get, Indian Askin en ROYAL REPUBLIC. Daarnaast zal de winnaar van de Songs For Freedom wedstrijd, Mala, het podium openen met haar Freedom Song Freedom should be free. Niena Bocken zal als host ervoor zorgen dat alles goed verloopt en de sfeer er zeker goed in blijft zitten.

Sena stage
De Sena stage wordt gehost door Iris Goessens, de leadzangeres van Spoil Engine. Zij zal Concubine, Hoagy, KNARS, La Bunga, MADOUX en Tim Vantol gaan verwelkomen op dit podium en samen zorgen zij ervoor dat het publiek gegarandeerd uit hun dak gaan.

Komende weken verschijnt er meer informatie over iedere act en de hosts. Hou onze socials goed in de gaten voor meer informatie.