Finale Songs For Freedom & Bekendmaking Line-up

Geplaats door bevrijdingsfestival

De afgelopen weken hebben muzikanten, componisten en tekstschrijvers uit de gehele provincie hun Song For Freedom opgestuurd om kans te maken om het Bevrijdingsfestival 2020 te mogen openen! Op maandag 16 maart zullen de 5 finalisten, gekozen door een muzikaal panel, strijden om deze felbegeerde plek in Foroxity te Roermond.

De finalisten van Songs for Freedom 2020 zijn Oliver, Jo Smeets, Mala, Tommy Gazer en Bas Kokkelmans!

Niet alleen zal de winnaar van de Songs For Freedom bekend worden gemaakt, tijdens deze finale worden ook de andere artiesten aangekondigd die op 5 mei samen met ons en Snelle de vrijheid komen vieren op diverse podia.

Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen*. Ben jij benieuwd wie het festival komt openen en naar de andere artiesten die er dit jaar ook bij zijn? Kom dan zeker langs. Vanaf 17:00 zijn de deuren geopend en het duurt tot ongeveer 19:00.

*Ben je van plan om te komen, dan wordt er vriendelijk verzocht door Foroxity Filmarena om online alvast je gratis ticket te verkrijgen via: http://bit.ly/2uN053J.

Prins Bernhard Cultuurfonds

Songs For Freedom wordt mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het cultuurfonds ondersteunt bijzondere projecten op het gebied van muziek. Daarbij komen alle muziekgenres aan bod, zoals wereldmuziek, jazz, pop, opera, klassieke en eigentijdse muziek. Speciale aandacht is er voor onder meer de kamermuziek, bijzondere amateurprojecten, muziekeducatie en talentonwikkelingstrajecten.