Meld je aan voor het Plein van de Vrijheid/Mondiale Markt

Geplaats door bevrijdingsfestival

In 2022 mochten we voor het eerst het Bevrijdingsfestival Limburg organiseren op het ARLO-terrein in Roermond. Meer dan 20.000 bezoekers konden genieten van een geweldige editie aan de maas, waarbij alle pleinen uit het verleden samenkwamen op één groot mooi terrein. Zowel de inhoudelijke gesprekken gingen samen met de muzikale klanken van de artiesten op het festival. Er werd gegeten en gedronken terwijl er geluisterd werd naar bijzondere verhalen.

Ook komende editie gaan we het festival op deze manier neerzetten en jij/jullie kunt/kunnen hier deel van uitmaken. We vieren graag samen met jullie de vrijheid in 2023.

In tegenstelling tot andere jaren blijft het Plein van de Vrijheid/Mondiale Markt dit jaar open tot 19:00. Hierdoor is er meer (verkoop)tijd en kunnen de inhoudelijke gesprekken en activiteiten beter aansluiten bij de culturele (food)markt.

Ondank de steeds hogere kosten proberen we voor iedereen, maar zeker voor maatschappelijke organisaties en stichtingen, een plek op het festival betaalbaar te houden.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan via:

AANMELDFORMULIER

Plein van de Vrijheid 2022 - Bevrijdingsfestival Limburg