Samen het Vrijheidsvuur doorgeven

Geplaats door bevrijdingsfestival

Nederlanders verbonden door het Vrijheidsvuur!

Vanwege het coronavirus kan het Vrijheidsvuur niet fysiek doorgegeven worden, maar daarvoor is een oplossing bedacht: Nederland gaat op 4 en 5 mei zelf het Vrijheidsvuur ontsteken en digitaal doorgeven.

Op 4 mei vanaf 21:00 ontsteken we vanuit thuis of op het werk ons eigen Vrijheidsvuur; een vuur, een vlam, een fakkel, een kaars, een lichtje óf digitaal. We geven het vuur digitaal door aan onze vrienden en familie, die dat op hun beurt ook weer doen. Het écht ontstoken vuur zetten we thuis achter het raam of in de tuin.

Samen zetten wij ons land in het licht denkend aan de prijs die is betaald voor onze vrijheid en aan wat onze eigen rol is om die vrijheid te bewaken

Doe ook mee! Aan wie geef jij het Vrijheidsvuur door?
Op 4 mei vanaf 21:00 kan je op www.vrijheidsvuur.nl terecht om heel eenvoudig een video van jezelf op te nemen waarin je het Vrijheidsvuur doorgeeft of een karakter kiest dat bij jou past. Deze video kan je, samen met jouw persoonlijk bericht downloaden om daarna te posten op social media en een vriend of vriending te taggen, die daarna op zijn/haar beurt het Vrijheidsvuur ook weer doorgeeft!