Songs for Freedom 2021

Geplaats door bevrijdingsfestival

In samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds en Foroxity Filmarena komt Bevrijdingsfestival Limburg ook dit jaar met Songs for Freedom, waarmee artiesten kans maken op onder andere een professionele opname en publicatie van hun nummer en meer!

Ben je een producer, singer-songwriter, speel je in een band of maak je op een andere manier je eigen muziek? Iedereen kan deelnemen, ongeacht het genre. Het nummer wordt door een jury beoordeeld en het beste nummer wordt gekozen als de Song for Freedom van 2021.

De winnaar wint een professionele opname van het nummer in de studio van The Rock Station, begeleid door Bram van Rens, een videoclip gemaakt in een van de locaties van Foroxity Filmarena en publicatie van het nummer op alle streamingdiensten door WMDigital. Ook wordt met de artiest een passende uiting bepaald rondom Bevrijdingsdag!

Vorig jaar konden artiesten voor het eerst meedoen met Songs for Freedom. Toen werd dit gewonnen door MALA, zij schreef het nummer “Freedom Should Be Free”. De clip is op YouTube te bekijken en het nummer is te beluisteren via onder andere Spotify en Apple Music.

Laat je horen met je eigen Song of Freedom!
Op deze pagina vind je alle informatie en voorwaarden om mee te doen. Stuur je nummer in vóór 21 maart 2021!

Prins Bernhard Cultuurfonds

Songs For Freedom wordt mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Het Cultuurfonds ondersteunt bijzondere projecten op het gebied van muziek. Daarbij komen alle muziekgenres aan bod, zoals wereldmuziek, jazz, pop, opera, klassieke en eigentijdse muziek. Speciale aandacht is er voor onder meer de kamermuziek, bijzondere amateurprojecten, muziekeducatie en talentontwikkelingstrajecten.